Gisteren was de topper in de 4de klasse A, de nr1 Veere tegen de nr2 Luctor Heinkenszand. Het was een prachtige pot voetbal, met een heerlijk zonnetje en een gezellige sfeer.

Veere kwam gelijk goed uit de startblokken en speelde een geweldige eerste helft. Veere ging met vertrouwen de rust in met een ruststand van 2-0. In de tweede helft kwam Luctor goed terug tot 2-1, maar hier bleef het bij. Door deze uitslag staat Veere nu 6 punten boven Luctor met nog 2 wedstrijden te spelen. Veere heeft nog 1 punt nodig om kampioen te worden, het ziet er heel goed uit voor het vlaggenschip van onze vereniging!

Irene heeft weer prachtige foto's gemaakt, deze zijn te vinden in het fotoboek op deze website.