De grootste inkomstenbron van de vereniging is de kantineverkoop. Om dit in goede banen te kunnen leiden is er een kantinecommissie ingesteld.

De leden hiervan zijn:

Pieter Boone en Anita Breel

De kantine is geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en de gehele zaterdag.
Op zaterdag wordt er in een drie-ploegen-dienst gewerkt, 1 morgendienst en 2 middagdiensten.
Op dit moment zijn zo'n 35 vrijwilligers actief die aan de hand van een halfjaarlijks kantinerooster ongeveer eens in de zes weken een kantinedienst draaien.
Ook hier geldt: vele handen maken licht werk! De ervaring leert dat mensen een dienst in de ongeveer 6 weken niet als belastend zien en het leuk vinden om te doen.

Dus: lijkt het jou ook leuk om mee te draaien in deze ploeg en af en toe een paar uurtjes mee te werken, neem dan contact op met Pieter, Ria of Andre! Telefoonnummer kantine: 0118-506999