Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

Aanvullingen op de website? Mail naar webmaster@vvveere.nl

Hopelijk heeft Noémi het bij het rechte eind en blijven de 3 punten zaterdag in Veere 💪🏻
Aanstaande vrijdag 27 januari is er weer een quiz in onze kantine. Aanvang 20.00 uur.
Team Witte is de uitdager.
Meld je vandaag nog aan! 4 personen per team + team-naam.
Aanmeldformulier hangt in de kantine.
𝗚𝗿𝗼𝘁𝗲 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗔𝗰𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮

Zoals jullie allemaal weten hebben onze jeugdleden en hun begeleiding de laatste maanden flink hun best gedaan om lootjes te verkopen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig resultaat van ruim 3495 euro. Dat is natuurlijk helemaal fantastisch.
Overzicht van de verkopen hebben we hier ook bijgevoegd.

𝗦𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿𝗹𝗼𝗼𝗽

Zaterdag 7 januari 2023 heeft de jeugd zich weer ingezet met de sponsorloop. Ook hier was er ondanks de ietwat kleine opkomst toch het fantastische resultaat van 1500 euro.

We bedanken hierbij alle leden voor het verkopen van de loten en voor het regelen van sponsors voor de sponsorloop en natuurlijk iedereen die lootjes heeft gekocht en sponsor is geweest van de SJO. Ook bedanken we de dames van het vrouwenteam voor het bakken van een hele stapel wafels.

De bedragen worden besteed aan jubileum activiteiten voor de jeugd.

De foto's hebben we eerder al gepubliceerd.

De jeugdcommissie van de SJO Serooskerke-Veere
𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗷𝗲𝘂𝗴𝗱 𝟯𝗲 𝗳𝗮𝘀𝗲

De winterstop nadert zijn einde. 21 januari beginnen de 1e wedstrijden van de 3e fase voor de jeugd.
T/m zaterdag 18 maart zullen de thuiswedstrijden door de jeugdteams op de volgende locatie gespeeld worden:
JO7 t/m JO14: Serooskerke
JO17 en JO19: Veere