Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

De website zal binnenkort bijgewerkt worden met actuele team indelingen.

𝗔𝗺𝗮𝘁𝗲𝘂𝗿𝘃𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗶𝗻𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗲𝗹𝘀 𝘀𝘁𝗶𝗹𝗴𝗲𝗹𝗲𝗴𝗱 😞

De nieuwe corona-maatregelen hebben gevolgen voor het amateurvoetbal van komend weekeinde.

❌ A-categorie: Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren. Op vrijwillige basis worden wel inhaalwedstrijden gepland om zo het aantal gespeelde wedstrijden per team recht te trekken.

✅ B-categorie: Komend weekend wel het reguliere competitieprogramma voor jeugd en senioren. Teams die niet willen voetballen, kunnen op coulance en medewerking van de KNVB rekenen.

Na het Kamerdebat van komende woensdag, beslist de KNVB over het doorgaan en de insteek van de geplande wedstrijden op 11/12 december en 18/19 december.

Meer info: http://knvb.ly/AV2911.
Bedankt PLUS Corbijn 🙌🏻🙌🏻
Bij bezoek aan ons sportpark vragen we om een QR code. Bij de ingang krijg je een bandje, hiermee kunnen we de doorloop in de kantine soepel laten verlopen. Bedankt voor de medewerking!
Om de start van het nieuwe seizoen met elkaar te vieren hebben we 2 oktober een feestavond gehad voor leden en vrijwilligers. De avond was weer ouderwets gezellig met een DJ en een heerlijke BBQ van Corbijn Catering .
Tijdens deze avond hebben we ook Jan-Pieter Bakker en zijn moeder Nettie bedankt voor de bijdrage die zijn afgelopen jaren aan de Bieweg geleverd hebben.
Veere 3/4 wint thuis van Walcheren 4 met 4 - 2
foto's Irene Overbeeke-kole