Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

CONTACT GEGEVENS

Telefoonnr: 0118-506999
Adres: Bieweg 3, te Veere
E-mail: info@vvveere.nl

VACATURES (URGENT!)

Voorzitter;
Bestuurslid jeugd;
Gastheer/vrouw jeugd (zaterdagochtend);
Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

De website zal binnenkort bijgewerkt worden met actuele team indelingen.

Evenementen

Laatste Nieuws

Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
Wil jij net als Ronald Poppe onze vereniging helpen? πŸ‘ŠπŸ»
Koop dan een voetbalbal voor v.v.Veere via http://www.ballenactie.nl/vvveere

Bedankt! πŸ’ͺ🏻

DONEER EEN BAL (Ballenactie)

Deze week starten we bij vv Veere met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die vv Veere een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij vv Veere.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/vvveere

Actie doorsturen
Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
βš½πŸ–€πŸ’™
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart!

We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceren we het programma op Voetbal.nl.

Alleen jeugdteams

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

Hierbij de weekbrief voor de komende 4 weken.

En verder hierbij de link voor de veel gestelde vragen over coronavirus en voetbal. Zijn er nog vragen dan horen wij dit graag

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbalVeel plezier en succes πŸ’ͺ🏻
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
⚽🧑 ORANJEFESTIVAL 12 juni 10:00-12:00 πŸ₯³

Hallo allemaal, op zaterdag 12 juni organiseren we van de voetbalvereniging SJO Serooskerke-Veere een leuke vriendjes- en vriendinnendag. Dit combineren we met de Nationale voetbaldag. Zoals jullie weten start het EK-voetbal op 11 juni. Dus deze dag zal in het teken staan van het Nederlands elftal / Oranje / EK-voetbal. Iedereen in de leeftijd van 4 - 12 jaar is van harte uitgenodigd. Nodig ook je broertje en je zusje uit en natuurlijk je vriendje of vriendinnetje. Maar als je ouder als 12 bent, dan ben je ook van harte uitgenodigd. Allemaal tot ziens op 12 juni. Groetjes het jeugdbestuur van de SJO Serooskerke-Veere.

Voor wie
Leden en Niet-leden
4-12 jaar

https://www.knvb.nl/vrienden-envriendinnendag/sjoserooskerke/veere/1362
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
OBSTACLE RUN & PAASEIEREN

πŸ§— Obstacle Run
Alweer een zaterdag zonder wedstrijdvoetbal helaas. Maar wat voor een zaterdag was dit zeg.
Tijdens een vergadering van de JC was er iemand van het jeugdbestuur die opperde om een obstacle run (obstakelloop) te houden ter afwisseling. Top idee natuurlijk. Gelijk was er actie om te kijken waar wat en hoe we dit gingen organiseren.
1 ding was wel duidelijk het moest voor de gehele jeugd zijn. Dat is wel gelukt vinden wij zelf. Na de warming-up onder leiding van Ellen werden er diverse uitdagingen en persoonlijke overwinningen behaald op een gevarieerd parcours hieronder vind je de fotoreportage van de obsticle run.
Klik op deze link voor de fotos: https://photos.app.goo.gl/auv3mVeXtqvVRdb86

🐰 Paaseieren zoeken.
Op 2e Pasen was er op Veere voor de jongste jeugd ook een leuk evenement. Paaseieren zoeken. Hoe zo een simpel spel zo leuk kan zijn. Bijna iedereen was aanwezig en heeft vol enthousiasme gezocht naar paaseieren die op en langs het veld verstopt waren. Ook broertjes en zusjes mochten mee helpen zoeken.
Klik op deze link voor de fotos: https://photos.app.goo.gl/jLhm3Gt19AyGVXo39

πŸ“Έ Veel kijkplezier
Het jeugdbestuur.