Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

Aanvullingen op de website? Mail naar webmaster@vvveere.nl

Bedankt voor je inzet Dennis 👏🏻
Jort 👊🏻🫅🏼
De jo-9 2 veere/serooskerken won gister ochtend met 5-3 van de jo-9 3 Zeelandia 💪🏻

Foto's via Demi Lampert
Beste voetbalvriend(inn)en,

Dit seizoen organiseren we voor de JO7, JO8, JO9, JO10, JO12, MO13 en JO15 het PLUS Van der Hoofd en PLUS Corbijn voetbaltoernooi op zaterdag 18 juni 2022.
De toernooien bestaan uit poules van 5 ploegen. Het zijn kleinschalige, gezellige, sportieve en deels prestatieve toernooien. Tijdens het toernooi is er een leuke en/of sportieve
speelattractie. Jullie worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan ons toernooi.

JO11 en JO13 teams zijn ook welkom, maar worden dan wel in één van de genoemde poules ingedeeld. De JO7 tot en met de JO10 spelen het toernooi ‘s morgens en de JO12, MO13 en de JO15 spelen ’s middags. In onderstaand schema is vermeld welke poules we hebben en wanneer ze spelen.

Locatie: Sportpark Noordhout in Serooskerke

’s Morgens zal het van 9.00 uur tot circa 12.00 uur duren en ’s middags starten we om 13.00 uur en zijn we rond 16.00 uur klaar. Wij hopen dat net als voorgaande jaren door jullie deelname de toernooien weer een groot succes zullen worden. Als er bij jullie vereniging belangstelling is, graag zo spoedig mogelijk aanmelden. Dit mag natuurlijk door middel van het inschrijfformulier of gewoon even een e-mailtje.

Met sportieve groet,
namens de jeugdtoernooicommissie SJO Serooskerke-Veere,

Rens Aarnoutse
e-mail: rensaarnoutse@vvserooskerke.nl
mob. : 06-48003591

Inschrijfformulier is te vinden via: https://www.vvveere.nl/v2/wp-content/uploads/2022/05/Uitnodiging-SJO-Serooskerke-Veere-jeugdtoernooien-2022-1.pdf
Voetbalvereniging Veere heeft zijn/haar status bijgewerkt.
Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Voetbalvereniging Veere heeft zijn/haar status bijgewerkt.