Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

Aanvullingen op de website? Mail naar webmaster@vvveere.nl

Aanstaande vrijdag is om 20:00 de wedstrijd Nederland - Argentinië, deze wordt uiteraard uitgezonden in onze gezellige kantine.

Onze kantine is geopend vanaf 19:15.

Tot vrijdag!
Zaterdag speelt Oranje tegen de V.S. om 16:00. De wedstrijd zal in de kantine op groot scherm te zien zijn!
De senioren teams spelen eerder zodat ze op tijd klaar zijn om ook naar de wedstrijd te kijken.
🖤🤍 Hernieuwde samenwerking vvVeere met Joachim Cornelisse. 🖤🤍

Kort nadat bekend werd dat voetbalvereniging Veere en trainer Danny Magito in goed overleg na dit seizoen de samenwerking zouden beëindigen, is er door en namens het bestuur actie ondernomen om opvulling te vinden voor deze positie in het komende seizoen. Natuurlijk is het nog vroeg voor dat soort zaken, maar tegenwoordig wordt je als vereniging bijna gedwongen om voor de feestdagen stappen en besluiten te nemen, wil je niet de boot missen. Namens het bestuur is Harry Koster, geen onbekende binnen de Zeeuwse voetbalwereld, aan de slag gegaan met als gevolg een uitstekend resultaat.

Bij de start van het seizoen 2023-2024 zal Joachim Cornelisse (39) als trainer voor de selectie van vvVeere staan. Joachim is geen onbekende binnen de vereniging. Van 2017 tot 2019 was hij ook hoofdtrainer en in zijn eerste jaar werd hij kampioen met Veere. De afgelopen 3 jaar was Joachim jeugdtrainer bij de SJO, het samenwerkingsverband ten aanzien van de jeugd van Serooskerke en Veere.

Joachim is wat dat betreft een echte (Veere-) clubman die aangeeft erg blij te zijn om weer met de Veerse selectie aan de gang te kunnen gaan. Als bestuur verwachten wij dat er duidelijk ruimte zal zijn voor het inpassen van jonge spelers binnen de selectie. De huidige selectie heeft enthousiast gereageerd op de bekendmaking van de trainer voor het komende seizoen.
Namens vv Veere,

F.G.J. van der Werf
Voorzitter a.i.
Levi is pupil van de week in de wedstrijd tegen Vv Zeelandia Middelburg . Levi gaat voor een gelijkspel 💪🏻