Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

CONTACT GEGEVENS

Telefoonnr: 0118-506999
Adres: Bieweg 3, te Veere
E-mail: info@vvveere.nl

VACATURES (URGENT!)

Voorzitter;
Bestuurslid jeugd;
Gastheer/vrouw jeugd (zaterdagochtend);
Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

De website zal binnenkort bijgewerkt worden met actuele team indelingen.

Evenementen

Laatste Nieuws

Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
De nieuwe informatiegids voor het aanstaande seizoen staat online!

Momenteel zijn helaas nog niet alle vacatures vervult, wij hopen dat deze in de nieuwe versie (augustus 2021) van de informatiegids wel voorzien zijn. Als u nog op- aanmerkingen heeft kunnen wij deze in de nieuwe gids meenemen.

📓 Inzien via: https://drive.google.com/file/d/1-qvtJsV2rXgc1Le8I4XHbs5qvZx9iPt1/view?usp=drivesdk
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
Zaterdag is het eindelijk zover, een wedstrijd van het 1e aan de Bieweg! Veere 1 - Kemzeke 1. Tot zaterdag 💪🏻⚽
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
Uitslag Ballenactie: we hebben 16,50 ballen ontvangen. Bedankt allemaal! 👏🏻💪🏻👊🏻⚽ www.ballenactie.nl/vvveere
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
Enquête vrijwilligers gezocht SJO

Na een moeizaam seizoen zijn de voorbereidingen op het volgende seizoen alweer in volle gang. De (voorlopige) teamindelingen voor de jeugd zijn inmiddels bekend en gepubliceerd op onze website.

Voor diverse teams zijn we nog op zoek naar leiders en/of trainers. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar andere vrijwilligers voor zowel VV Serooskerke als voor de SJO Serooskerke/Veere.

De openstaande vacatures zijn:

- Trainer JO-7
- Trainer JO-15 (woensdag)
- Trainer MO-17
- Leider MO-17
- Leider JO-17
- Coördinator JO-17 t/m JO-19
- Gastheer/Gastvrouw
- Toernooicommissie
- Evenementencommissie
- Zevendorpentoernooi commissie (zaalvoetbaltoernooi)

Heb je interesse in één of meerdere functies? Of weet je iemand die dat leuk vind, schroom niet en wijs diegene op deze mogelijkheden.

Vul de enquête in via: shorturl.at/bfFM9
Vervolgens wordt er spoedig mogelijk contact met je opgenomen.
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
Teamindelingen SJO Serooskerke/Veere 2021-2022

Na een periode van vergaderen en overleggen zijn we ook dit jaar weer gekomen tot nieuwe indelingen voor de jeugd voor het seizoen 2021-2022. Ook dit jaar kostte het weer de nodige hoofdbrekens om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. De indelingen zijn dit jaar bij alle teams weer in goed overleg binnen de SJO Serooskerke/Veere gemaakt. Alle teams spelen onder de samenwerkingsteams, SJO Serooskerke/Veere.

VV Serooskerke en VV Veere willen graag sportverenigingen zijn waar prestatief en recreatief voetbal hand in hand gaan, de spelers met ambities zijn net zo belangrijk als de spelers die puur voor hun ontspanning komen.

We proberen evenwichtige teams samen te stellen zodat spelers met dezelfde vaardigheden van techniek, inzet, fanatisme en spelinzicht zoveel mogelijk samenspelen. De ervaring leert dat spelers zich beter voelen en beter ontwikkelen in een team met min of meer gelijkwaardige spelers. Spelen boven of onder je eigen niveau zorgt er voor dat een speler zijn plezier in het spelletje verliest, en dit moet de basis blijven van het voetbal. Zo kan iedere speler of speelster zich op zijn eigen tempo en niveau ontwikkelen.

Bij het maken van de indelingen voor de prestatieve teams wordt er gekeken naar de volgende criteria:

Techniek, inzicht, fysiek en mentaliteit. Waarbij de technische vaardigheden leidend zijn en fysiek alleen mee wordt genomen indien een speler te kampen heeft met blessures, groeiachterstand e.d.;
Beschikbaarheid van de speler;
Ambitie, motivatie.
Hierbij dient opgemerkt te worden dat er niet alleen wordt gekeken naar de huidige kwaliteiten van de spelers, maar vooral naar de potentie die de spelers hebben. Daarbij wordt de nadruk gelegd op de technische eigenschappen. In de jonge jeugd kunnen spelers met een fysieke voorsprong opvallen. Omdat die fysieke voorsprong echter in de loop der jaren (deels) zal verdwijnen wordt hier niet de voorkeur aan gegeven.

De selecties zijn samengesteld door de technische commissie van de SJO Serooskerke/Veere in samenspraak met de trainers van de teams. Hierbij beseffen we dat we nooit een indeling kunnen maken die voor iedereen passend is en er altijd ruimte blijft voor discussie. Bedenk alstublieft dat elke beslissing wordt genomen met de achterliggende gedachte dat dit het beste is voor de vereniging en de speler/speelster zelf.

Soms zal dit lastig te begrijpen zijn, omdat niet alle feiten bekend zijn, of simpelweg omdat meningen over voetbal altijd uiteen zullen lopen. We vragen om begrip voor de indelingen en voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en de indelingen met de beste intentie samenstellen.

De selecties die zijn samengesteld, zijn voorlopige selecties.

Het is mogelijk dat er in augustus/september nog wijzigingen in de indeling komen als er bijvoorbeeld leden stoppen of lid worden. Dit zal dan met de betreffende trainers, leiders en spelers worden besproken. Ook is het mogelijk dat er tijdens het seizoen wijzigingen worden doorgevoerd in de selecties als hier aanleiding toe is.

Als je wilt stoppen met voetballen en je hebt je nog niet afgemeld, zorg dan dat je dit vóór 1 juli aanstaande doet om te voorkomen dat er nog contributie in rekening wordt gebracht.

Indien er onoverkomelijke bezwaren zijn of fouten in de indeling staan dan horen we dit uiteraard graag. Wil je een toelichting of uitleg, neem dan contact op met de technisch coördinator van het betreffende team.

We hopen dat we samen met jou een sportief en plezierig seizoen 2021-2022 tegemoet gaan. Verdere informatie over de eerste training, trainers, leiders ed. wordt later bekend gemaakt op de website.

Voor nu alvast een goede vakantie en tot het nieuwe seizoen!

De complete indeling vind je hier: https://bit.ly/3wbXauKMet vriendelijke groeten,
de Technische Commissie van de SJO Serooskerke/Veere:

Matthijs Murre 06-52301384
Wessel Overbeeke 06-83897127
Ruud Aarnoutse 06-48387001
Ronnie Louwerse 06-53132413
Voetbalvereniging Veere
Voetbalvereniging Veere
Wil jij net als Ronald Poppe onze vereniging helpen? 👊🏻
Koop dan een voetbalbal voor v.v.Veere via http://www.ballenactie.nl/vvveere

Bedankt! 💪🏻

DONEER EEN BAL (Ballenactie)

Deze week starten we bij vv Veere met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die vv Veere een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij vv Veere.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/vvveere

Actie doorsturen
Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!