Welkom bij de website van Voetbalvereniging Veere

Kantinediensten.

Alle vacatures
WEBSITE

De website zal binnenkort bijgewerkt worden met actuele team indelingen.

⚽ SJO Serooskerke/Veere gaat loten verkopen met de Grote Clubactie 🖤💙

Zaterdag 18 september is de Grote Clubactie gestart. SJO Serooskerke/Veere
doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel dit jaar is om geld te gaan sparen voor een PANNAKOOI.

Vertel dit ook als je loten verkoopt.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze
clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en
buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke
QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op
jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht.

Klik op onderstaande verkooplink om direct 1 of meer loten te kopen of
kopieer de link en deel deze via WhatsApp en andere social media met familie
en vrienden.

Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges

Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw
lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij in de kantine van
Serooskerke of Veere voor 13 november 2021.

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak
kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de
winacties.

De jeugdleden ontvangen per verkocht lot van ons € 0,25

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor
met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
Bestuur SJO Serooskerke/Veere
Sponsor ons met de voetbalpassie actie van de Albert Heijn!

Met Voetbalpassie spaar je voor de voetbalclub die jij wil sponsoren! Daarnaast maak je óók nog kans op vette voetbalprijzen!
Spaar Voetbalpassie punten bij iedere €1 aan alle deelnemende producten.
Dus kies v.v.Veere en spaar mee van 13 september t/m 3 oktober 2021.

Meer info via: https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie
PLUS Corbijn staat weer klaar voor haar omgeving 👍🏻 PLUS Supermarkt heeft een mooie sponsoractie waardoor wij als vereniging weer een steuntje in de rug krijgen. Hiermee kunnen we onze leden en vrijwilligers weer goed bedienen in (sportieve) activiteiten. Daar is iedereen wel weer aan toe ⚽
Daar hebben we jullie wel voor nodig!
Hoe werkt het? De eerste stap is natuurlijk om je boodschappen bij Plus Corbijn te halen 😉

Elke klant ontvangt bij elke € 10,00 aan boodschappen een sponsorpunt of bij aankoop van één of meerdere actie-artikelen. Vervolgens verzilver je je stem via de website. Meer info via https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club.
De actie loopt t/m 13 November.
🖤💙 Jeugdbeleidsplan ⚽📄

Voorafgaand aan het seizoen 2021/2022 heeft de SJO Serooskerke / Veere het nieuwe jeugdbeleidsplan geschreven. Het beleidsplan biedt samen met bijhorende oefenvormen het belangrijkste uitgangspunt voor alle jeugdtrainers, -leiders en -coaches.

Jeugdbeleidsplan & bijbehorende oefeningen zijn te vinden via: https://www.vvveere.nl/v2/nieuwssjo/jeugdbeleidsplan/
Startdag jeugd SJO Veere/Serooskerke, wat een gezelligheid, sportiviteit en fanatisme aan de Bieweg. Met dank aan Skills en control, alle vrijwilligers en Irene voor de foto's.
Dit seizoen is Arnold Schuite begonnen als teammanager van de 1e selectie. Hij stelt zich graag voor.

Ik ben vanaf mijn 8ste bezig met voetbal, gestart bij een volksclubje in Breda bij f.c.h. De club was niet groot, maar erg gezellig. Helaas moest mijn vader verhuizen naar Vlissingen omdat hij daar werkte bij de Schelde. Elke keer op en neer was te veel, dus toen gingen we in Vlissingen wonen. Ik ging voetballen bij v.C. Vlissingen en ik heb daar aardig wat jaartjes versleten, zowel als voetballer, trainer, grensrechter en als leider/teammanager. Mijn vader is daar ook nog sponsor geweest. Bij de meeste mensen bekend onder de naam "r&a van klein tot groot" . Hij was sponsor van alle elftallen, helaas is hij nu al een aantal jaren overleden. We hebben een mooie tijd gehad bij v.C. Vlissingen. Alles meegemaakt van 4 de klasse tot 3 de divisie met de jeugd en het eerste elftal. Het was een mooie tijd, een leuk niveau en vele kampioen feestjes meegemaakt. Op ten duur ging de club vc Vlissingen achteruit, jammer genoeg. Ik besloot om naar de buurman g.p.c Vlissingen te gaan. Daar ben ik ook trainer geweest en teammanager, de afgelopen 4 jaar heb ik daar een mooie tijd mee gemaakt. Het is echt een gezellige club met fantastische supporters vereniging. Daar mogen ze echt trots op zijn. Na die 4 jaar besloot ik eens een jaar niks doen, maar het heeft niet lang geduurd of vv Veere belde. Veere benaderde mij of ik daar leider/teammanager wilde worden. Er volgende een leuk en zeer positief gesprek en mijn antwoord was "ja dolgraag". Voor mij start er dit seizoen weer een nieuw avontuur bij vv Veere en ik moet zeggen, ik ben geweldig opgevangen door de mensen. Ze zijn zeer positief , ook de eerste selectie was positief en het is een zeer talentvolle groep . Ik heb er veel zin in om bij vv Veere mijn steentje bij te dragen. Niet alleen bij vv Veere 1, maar ik hoop dat ik bij de jeugd, achter de bar, fluiten of via iets anders mijn steentje bij kan dragen. Hoe het uitpakt zien we over een paar jaar, maar mijn gevoel is super bij vv Veere!

Ik wens iedereen een sportief en goed seizoen! Arnold Schuite, leider / teammanager vv Veere 1