Evenementencommissie

Wie zijn wij

Momenteel bestaat de evenementencommissie (EVC) uit Kelly Hillebrand.

Wat doen wij

De EVC zorgt normaliter voor de vaste activiteiten zoals Quiz – avonden, Oktoberfeest en Vrijwilligersavond. We moeten kritisch kijken welke mogelijkheden er zijn en welke activiteiten we kunnen organiseren gezien de beperkte bezetting van de EVC.

Doelgroep

Onze doelgroep zijn alle spelende leden, niet spelende leden, vrijwilligers en trouwe supporters vanaf 16 jaar. De evenementencommissie is niet verantwoordelijk voor activiteiten voor onze jeugdspelers, hiervoor is een apart programma dat wordt geïnitieerd vanuit de jeugdcommissie.

Verantwoording

Een samenvatting van het te organiseren evenement of activiteit wordt ter goedkeuring voorgelegd aan ons bestuur. Zij checken de geplande of voorgestelde data en bepalen welk budget er mogelijk is voor de organisatie.

Activiteiten en evenementen

De activiteiten zijn terug te vinden op de kalender die vermeld staat op beginpagina van deze website, posters in onze accommodatie en in de maandelijkse nieuwsbrief.

Samen staan wij sterk

Al onze inspanningen vallen of staan met jouw betrokkenheid, wij organiseren activiteiten om de saamhorigheid tussen teams en vrijwilligers te versterken en natuurlijk voor de fun! Wanneer activiteiten naar jouw mening anders of nog leuker kunnen worden gemaakt, laat het ons weten!